Van der Valk Zaltbommel.JPG

Snelle ondersteuning bij uitbreiding Van der Valk keten

Van der Valk, de zeer succesvolle Nederlandse hotel- en restaurantketen, heeft vestigingen op meer dan 65 locaties verspreid over Nederland en in 15 andere landen. In het kader van het continue groeiproces wilde de groep een nieuw hotel openen aan de A2, maar een geschikte locatie bleek moeilijk te vinden. Totdat het oog viel op een leegstaand kantoorpand.

Om te voorkomen dat een andere gegadigde het pand zou kopen, moest binnen slechts vier weken de financiering worden geregeld voor zowel de aankoop van het object als de verbouwing tot een Van der Valk hotel met 132 kamers.

Onze rol

Dankzij onze goede en jarenlange relatie met Van der Valk konden wij in recordtijd een faciliteit van EUR 14 miljoen faciliteren.

Onze toegevoegde waarde

Wij begeleidden deze ondernemende klant op een voor hem beslissend moment. De structurering, de interne goedkeuring en de documentatie van de faciliteit waren vóór de deadline rond. Hierdoor kon Van der Valk het pand kopen en zijn plannen verwezenlijken.

Het resultaat

Van der Valk heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de herinrichting van het voormalige kantoorpand. Eind 2016 zijn de deuren van dit nieuw hotel geopend.

NIBC gaf ons een gevoel van gastvrijheid. Het team handelde snel en doortastend, zowel bij de opstelling van het financieringsvoorstel als bij de uitvoering daarvan. Deze drive is precies waar je als ondernemer naar op zoek bent. - Harry Heinrichs, lid van de Van der Valk familie

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in