2 Chefs.jpg

Hypothecair maatwerk voor startende ondernemers

NIBC geeft startende bierbrouwers in Amsterdam hypotheek op maat om bedrijf uit te bouwen.

Martijn en Sanne, voormalige chefs en oprichters van Two Chefs Brewing in Amsterdam, gaven in 2012 hun baan op in het bedrijfsleven om speciaal bieren te gaan brouwen. De start van hun bedrijf verliep voorspoedig, maar het bleek toch lastig om aan een hypotheek te komen. Totdat NIBC Direct, dat ook aan zelfstandige ondernemers hypotheekleningen verstrekt, uitkomst bood.

Ondernemend en creatief

NIBC Direct is een van de weinige aanbieders van hypotheekproducten voor zelfstandige ondernemers. Wij beschouwen elke zelfstandige ondernemer die langer dan één jaar actief is, als een  potentiële klant. Aan de hand van de beschikbare financiële administratie berekenen wij het maximale hypotheekbedrag.

Het resultaat

Martijn en Sanne hoeven zich geen zorgen meer te maken over hun hypotheek. Zij kunnen zich nu helemaal richten op de verdere groei van hun onderneming.

Bij NIBC vonden wij gehoor toen wij een bank nodig hadden die in ons bedrijf geloofde en ons met een goed hypotheekproduct wilde steunen. Wij konden de levensvatbaarheid van ons bedrijfsmodel op de lange termijn aantonen en een sterk trackrecord overleggen. Het was heel prettig om zaken te doen met een partner die buiten de box kan denken en ondernemerschap op zelfde wijze benadert als wij. – Two Chefs Brewing

 

Like deze pagina op