Navigator Gas.jpg

Herfinanciering en kredietverhoging voor Navigator Gas

In april 2015 regelde NIBC Scheepvaart & Intermodaal Transport voor Navigator Gas de herfinanciering van de bestaande faciliteit en gelijktijdig een verhoging tot USD 280 miljoen. Het syndicaat dat de faciliteit ter beschikking heeft gesteld, bestaat uit Credit Agricole (agent), NIBC, HSH en China EXIM. Deze faciliteit voorziet in de financiering van negen schepen, waarvan er vier reeds in gebruik waren in april 2015. De overige vijf schepen zijn later in 2015 opgeleverd.

Navigator Gas, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Londen, met een beursnotering aan de New York Stock Exchange, is gespecialiseerd lpg-tankers, met de nadruk op kleinere tankschepen. Met een vloot van 38 schepen (inclusief vijf nieuwe schepen in aanbouw) is Navigator Gas duidelijk marktleider in dit segment.

Wij zijn verheugd dat wij als lid van dit syndicaat van USD 280 miljoen marktleider Navigator Gas konden helpen met de herfinanciering. Met deze oplossing leveren wij een belangrijke bijdrage aan de financiering van de groeiambities van deze klant in de komende jaren en onderstrepen wij ons onverminderde commitment aan de sector Scheepvaart & Intermodaal Transport. – Michael de Visser, NIBC

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in