Consumer Banking sparen.jpg

Retail klanten

Voor particuliere klanten bieden wij onder het label NIBC Direct spaarproducten in Nederland, Duitsland en België, hypotheken in Nederland en beleggingsdiensten in Duitsland. Wij onderscheiden ons op de particuliere markt met transparante en eenvoudige producten en diensten. In veel gevallen zijn onze productvoorwaarden ook gunstiger dan elders in de markt.

Ga naar de website van NIBC Direct voor meer informatie: www.nibcdirect.nl.

Hypotheken

Onze hypotheekproducten verkopen wij via erkende hypotheekadviseurs verspreid over het hele land. Wij bieden conventionele hypotheken aan en hebben daarnaast ons aanbod verruimd naar minder traditionele segmenten. Zo hebben wij een buy-to-let- hypotheek (voor de aankoop van een woning voor verhuurdoeleinden) en producten voor zelfstandige ondernemers.

Wij introduceerden als eerste een beloningssysteem voor klanten die aflossen op hun lening: hun rente gaat automatisch omlaag zodra bepaalde loan-to-value-drempels (uitstaande lening als percentage van het gefinancierde object) worden bereikt.

Spaartegoeden

Wij bieden spaarproducten aan in Nederland, Duitsland en België, variërend van direct opvraagbare tegoeden tot termijndeposito´s met looptijden tot tien jaar. In Duitsland bieden we ook een combinatie hiervan. Onze producten, die regelmatig in de prijzen vallen, staan bekend om hun transparantie en eenvoud.

Onze producten zijn ook klantgericht: als bijvoorbeeld de depositorentes worden verlaagd, wordt klanten de mogelijkheid geboden om nog tegen het oude (hogere) tarief een termijndeposito te openen. Ons producten- en dienstenaanbod is volledig geautomatiseerd en grotendeels uitbesteed. Hierdoor kunnen wij onze producten en diensten op een efficiënte wijze en tegen scherpe tarieven aanbieden.

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in