Consumer Banking sparen.jpg

Retail klanten

Voor particuliere klanten bieden wij onder het label NIBC Direct spaarproducten in Nederland, Duitsland en België, hypotheken in Nederland en beleggingsdiensten in Duitsland. Ook bieden wij onder het label NIBC Vastgoed Hypotheek oplossingen voor de particuliere belegger in verhuurde woningen. Wij onderscheiden ons op de particuliere markt met transparante en eenvoudige producten en diensten. In veel gevallen zijn onze productvoorwaarden ook gunstiger dan elders in de markt.

Ga naar de website van NIBC Direct voor meer informatie: www.nibcdirect.nl of NIBC Vastgoed Hypotheek: www.vastgoedhypotheek.nl voor meer informatie.

Of bel: +31 (0)800 409 409 4

Hypotheken

Onze hypotheekproducten verkopen wij via erkende hypotheekadviseurs verspreid over het hele land. Wij bieden conventionele hypotheken aan en hebben daarnaast ons aanbod verruimd naar minder traditionele segmenten. Zo hebben wij producten voor zelfstandige ondernemers en kangoeroe woningen.

Wij introduceerden als eerste een beloningssysteem voor klanten die aflossen op hun lening: hun rente gaat automatisch omlaag zodra bepaalde loan-to-value-drempels (uitstaande lening als percentage van het gefinancierde object) worden bereikt.

Vastgoed Hypotheek

De NIBC Vastgoed Hypotheek maakt het voor kleine en grotere beleggers mogelijk om te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. De NIBC Vastgoed Hypotheek is bedoeld voor klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur. Kijk voor meer informatie op: www.vastgoedhypotheek.nl.

Spaartegoeden

Wij bieden spaarproducten aan in Nederland, Duitsland en België, variërend van direct opvraagbare tegoeden tot termijndeposito´s met looptijden tot tien jaar. In Duitsland bieden we ook een combinatie hiervan. Onze producten, die regelmatig in de prijzen vallen, staan bekend om hun transparantie en eenvoud.

Onze producten zijn ook klantgericht: als bijvoorbeeld de depositorentes worden verlaagd, wordt klanten de mogelijkheid geboden om nog tegen het oude (hogere) tarief een termijndeposito te openen. Ons producten- en dienstenaanbod is volledig geautomatiseerd en grotendeels uitbesteed. Hierdoor kunnen wij onze producten en diensten op een efficiënte wijze en tegen scherpe tarieven aanbieden.