Client satisfaction.jpg

Onze klanten

In een complexe en snel veranderende wereld waarderen onze klanten de duurzame partner relatie die wij samen opbouwen, en de maatwerkoplossingen en inzichten die wij bieden op momenten dat het er echt toe doet. Zij vertrouwen erop dat wij snel en doortastend handelen op de voor hen belangrijkste momenten, en weten dat wij steeds oog hebben voor hun specifieke situatie.

Onze klanten komen bij ons op de eerste plaats en zijn de drijfveer bij alles wat wij doen. Wij zijn een ondernemende, professionele en creatieve organisatie die anticipeert op de behoeften van klanten en op sectortrends en de mogelijke gevolgen daarvan voor onze klanten.

Zakelijke klanten

NIBC heeft middelgrote ondernemingen in de Benelux en Duitsland veel te bieden. Deze ondernemingen worden vaak geleid door hun oprichter of aandeelhouders en hebben doorgaans behoefte aan maatwerkoplossingen en diensten. Onze focus en kennis maken ons de ideale partner om u te ondersteunen.

Als klant profiteert u van onze adviesdiensten voor fusies en overnames, financieringen (vanaf circa EUR 10 miljoen), aandelenconstructies, bijbehorende treasuryproducten, kapitaalmarktoplossingen, aandelenresearch en effectenbemiddeling.

Ondernemende investeerders

Ondernemende investeerders, familiebedrijven en family offices waarderen de ondernemersmentaliteit en ‘can do’-instelling van NIBC. Deze eigenschappen zijn voor hen heel herkenbaar, want in veel gevallen zijn deze vergelijkbaar met die van NIBC. Wij zijn trots op de steun die wij bieden aan middelgrote ondernemingen in de Benelux en Duitsland, en geven toegang tot ons netwerk van investeerders in hun sectoren en andere ambitieuze ondernemers. Deze klanten waarderen het persoonlijke en rechtstreeks contact.

Aan institutionele beleggers, zelfstandig vermogensbeheerders en ondernemers verstrekken wij fusie- en overnameadvies, financiering, co-investering en bijbehorende treasuryproducten. Onze kapitaalmarktoplossingen worden aangevuld met sales en trading in aandelen en vastrentende waarden, orderuitvoering en research. Via onze partners in het European Securities Network bestrijken wij heel Europa.

Institutionele beleggers

Van oudsher hebben wij nauwe banden met institutionele beleggers. Door onze uitmuntende expertise op het gebied van structurering en distributie te bundelen kunnen wij onze klanten gestructureerde schuldproducten, alternatieve beleggingen en beleggingsfondsen bieden.

Via onze kapitaalmarktactiviteiten (zowel aandelen als schuldinstrumenten) bieden wij een grote verscheidenheid aan oplossingen voor maatwerkfinanciering, zoals:

  • Equity Solutions: beursintroducties, aandelenemissies (inclusief claimemissies) en onderhandse plaatsingen
  • Hybrid Solutions: converteerbare obligaties, pre-IPO obligaties, preferente aandelen
  • Debt Solutions: obligatie-emissies, onderhandse plaatsingen, high-yieldemissies, directe leningen
  • Technical Listing Services: noteringsagent, betaalkantoor, liquiditeitsverschaffer, verwisselkantoor, PTP-steun

Deze diensten worden aangevuld met aandelenresearch en effectenbemiddeling. Onze handelssystemen stellen ons of uw zelfstandig vermogensbeheerder in staat om namens u op nagenoeg alle effectenbeurzen en multilaterale handelsfaciliteiten (MTF’s) transacties te verrichten.

Financiële sponsors

Wij passen een geïntegreerde benadering van sectoren, regio’s en financieringsalternatieven toe, zoals financiële sponsors verlangen en ook verwachten van een vertrouwd adviseur. Financiële sponsors die bij ons bankieren, profiteren van onze 'one-stop shop' met fusie- en overnameadvies voor kopende en verkopende partijen en financiering, inclusief eventfinanciering op maat zoals co-investeringen en leveraged buy-outs.

Particuliere klanten

Consumenten die hun financiën zelf actief willen beheren, kunnen bij ons terecht voor een onderscheidend pakket transparante en inzichtelijke hypotheek-, spaar- en beleggingsproducten die worden aangeboden via NIBC Direct. Ons productaanbod voor particulieren is grotendeels geoutsourcet en volledig geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij efficiënt en kosteneffectief werken. Spaarproducten bieden wij aan in Nederland, Duitsland en België, hypotheken in Nederland en beleggingsdiensten in Duitsland.

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in