Werken bij NIBC

We beschikken over kennis en deskundigheid van het hoogste niveau, die wij inzetten om te voorzien in de behoeften van onze cliënten. Tegelijkertijd zijn we flexibel en kunnen we snel inspelen op ontwikkelingen en direct knopen doorhakken. Dit hoort allemaal bij onze prestatiegerichte cultuur.

Wij zijn ervan overtuigd dat het noodzakelijk is te investeren in de ontwikkeling van onze mensen op persoonlijk en professioneel vlak, vandaar het credo: 'Wij ontwikkelen mensen'. De vaardigheden en betrokkenheid van onze medewerkers zijn bepalend voor ons succes. Wij belonen prestaties op diverse manieren en stimuleren medewerkersparticipatie. We bieden een omgeving die door de beste mensen wordt uitgekozen als plek om te werken, te groeien, en zich te laten zien en gelden. Elk jaar investeren we een aanzienlijk bedrag in het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers.

Onze cultuur is er een van samenwerking, kennisdeling en onderlinge steun. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op samenwerking binnen en tussen alle afdelingen en locaties, hetgeen resulteert in een hechte vorm van teamwork waar alle medewerkers met hun uiteenlopende perspectieven van profiteren.

NIBC moedigt mensen aan zelf verantwoordelijkheid te nemen in hun relatie met cliënten en met NIBC, maar ook met betrekking tot de samenleving. Wij geloven dat een goede balans tussen People, Planet en Profit een essentieel onderdeel is van zakendoen.

Wij ontwikkelen mensen

NIBC biedt een aantrekkelijke werkomgeving waar getalenteerde mensen zich kunnen ontwikkelen en impact kunnen hebben. Voor recent afgestudeerden bieden wij een Talent Program. De trainingen zullen verzorgd worden door de Rotterdam School of Management, Erasmus University, VDS Training Consultants en professionals van NIBC.

Diversiteit

NIBC hecht veel belang aan diversiteit en is overtuigd van de meerwaarde van verschillen tussen mensen. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn: een bedrijfscultuur zonder vooroordelen, waarin diversiteit wordt gewaardeerd. Diversiteit betekent voor NIBC niet alleen erkenning en waardering van verschillen in sekse, nationaliteit, leeftijd en cultuur, maar ook van verschillen in sociale en persoonlijke behoeften. Bij NIBC is het mogelijk part-time te werken.

Onze waardepropositie

Wij bieden mensen de kans om sneller carrière te maken dan elders mogelijk is, ongeacht de fase waarin ze zich bevinden. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijke Compensation & Benefits pakket.