Coffee Corner.jpg

Recruitmentproces

Recruitmentproces

Allereerst mooi dat je interesse hebt om bij ons aan boord te komen! Bij NIBC wordt er hybride gewerkt en dat betekent dat we jou gedurende het recruitmentproces op kantoor en/of virtueel via TEAMS ontmoeten. Wij vinden het belangrijk dat je als onze potentiële toekomstige collega een goede indruk krijgt van de functie, onze organisatie en jouw team. Om die reden streven we ernaar om elkaar ergens gedurende het proces persoonlijk te ontmoeten bij ons op kantoor, indien mogelijk. Wij bij NIBC hechten waarde aan transparantie, daarom willen wij je graag meenemen door ons wervingsproces: 

Solliciteren: maak je interesse kenbaar!

Via de website kun je solliciteren op een openstaande vacature. We nemen na jouw sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op om een vervolg te bespreken. Klik hier voor een overzicht van onze openstaande rollen. 

Kennismakingsgesprek: (virtuele) kop koffie of thee 

Na je sollicitatie ontvang je een bericht over de vervolgstappen. Indien je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, zal deze fysiek of online plaatsvinden. Je hebt hier de mogelijkheid om aan te geven wat je zelf prettig vindt! Wij bieden je graag een kop koffie of thee aan bij ons op kantoor, maar er is ook de mogelijkheid om de kennismaking via Microsoft Teams te doen. 

Vervolggesprek

Na een goede eerste kennismaking kun je rekenen op een vervolggesprek met andere teamleden. Ook dit gesprek kan fysiek of online plaatsvinden 

Assessment

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Afhankelijk van type functie kan een case ook onderdeel uitmaken van het proces.

Kennismaking met HR

De laatste stap in het proces is een kennismaking met een HR-collega. In deze ronde word je meegenomen in onze way of working en worden de arbeidsvoorwaarden van NIBC besproken en toegelicht. In deze ronde kunnen we reflecteren op de resultaten van het assessment. Voor dit kennismaking gelden dezelfde mogelijkheden als bij bovenstaande gesprekken.

Arbeidsovereenkomst

Na het gesprek met HR ontvang je zo snel mogelijk terugkoppeling en zijn wij ook benieuwd naar jouw indrukken. Als alle lichten op groen staan, kunnen wij vlot overgaan tot het opstellen van een arbeidsovereenkomst. Dit proces zal veelal telefonisch en digitaal (DocuSign) verlopen. 

Onboarding

Jouw manager zal contact opnemen over je eerste werkdag bij NIBC en over het verdere verloop van jouw onboarding.

Vragen?

Wil je meer weten over ons sollicitatieproces? Neem dan contact met ons op. Je vindt de contactgegevens van de juiste contactpersoon in de betreffende vacature. 

Hopelijk tot snel!