Careers talent.jpg

Recruitment evenementen

NIBC neemt deel aan een aantal recruitmentevenementen en organiseert ook Inhousedagen. Belangstellenden kunnen zich zo een beter beeld vormen wat wij te bieden hebben en wat onze bedrijfscultuur is. Veel jong talent dat op een van deze evenementen een goede eerste indruk maakte, is uiteindelijk aangenomen. De volgende evenementen staan voor de komende periode op de agenda.

14
sept
 Closing event Talent Program

Alle deelnemers van het huidige Talent Program zullen hun Think Yes Challenge presenteren voor de ExCo van NIBC.. Als jury beslissen zij uiteindelijk welke groep heeft gewonnen.

10
okt
 Asset Inhouse Day

De Asset Inhouse Day wordt georganiseerd door de studievereniging Asset (Econometrics, Accounting&Finance en Economics) uit Tilburg. NIBC ontvangt 25 studenten in Den Haag voor een kijkje in de keuken. De dag wordt afgesloten met een borrel.

31
okt
 STAR Management Week

NIBC is uitgenodigd om tijdens de STAR (studievereniging van RSM) Management Week een boottocht in Rotterdam te maken samen met geselecteerde top studenten.

27
nov
 Sega High Wine

Tijdens een wijnproeverij met studievereniging Sefa (Economics & Business) uit Amsterdam, zal NIBC kennis maken met diverse talenten.

29
nov
 Asset Economics

Elk jaar organiseert studievereniging Asset Economics uit Tilburg een diner met verschillende bedrijven. Ook NIBC is hier aanwezig om studenten die interesse hebben in banking te ontmoeten.

 

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in