The Hague building.jpg

Onderneming en strategie

Onze klantenteams bieden een breed scala aan maatwerkproducten en geïntegreerde oplossingen aan klanten in alle sectoren waarin wij actief zijn. Om hen beter van dienst te zijn, werken wij samen met diverse leden van onze Advisory Board. Hun toegevoegde waarde bestaat uit het strategisch inzicht dat zij inbrengen en het advies dat zij verstrekken.

Wij hebben een duidelijke keuze gemaakt om geen routinematige dagelijkse bankdiensten zoals betaalrekeningen of betalingstransacties aan te bieden. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op de behoeften van onze klanten en op onze thuismarkten. Zonder de kosten en verplichtingen van een fysiek kantorennet kunnen wij onze klanten gerichter en dynamischer bedienen. In de hoedanigheid van deelnemer aan syndicaten of adviseur van een van de transactiepartijen zijn wij ook voor algemene banken een betrouwbare partner.

Strategie

Door ons te focussen op onze sterkste punten werken wij aan een duurzame onderneming voor de toekomst. Onze strategie rust op drie pijlers:

Focus

Wij komen in actie op beslissende momenten voor zowel zakelijke als particuliere klanten – of het nu gaat om een bedrijfsovername, uitbreiding of de aankoop van een woning – en hebben steeds oog voor hun specifieke situatie. Dit houdt in dat wij proberen te anticiperen op trends en de mogelijke gevolgen daarvan voor onze klanten.

Ondernemerschap

Wij stimuleren een cultuur waarin professioneel, ondernemend en inventief de sleutelwoorden zijn. Een cultuur waarin onze medewerkers hoofdzakelijk producten en diensten op maat kunnen creëren voor onze klanten. Door de inzet en creativiteit van onze medewerkers actief te stimuleren, bevorderen wij ook onze ‘can do’-instelling.

Flexibiliteit

Doordat wij innovatief en toekomstgericht zijn, kunnen wij inspelen op en ons aanpassen aan de snel veranderende wereld om ons heen en kunnen wij kansen benutten om in de voortdurend wijzigende behoeften van onze klanten te voorzien. Door onze open bedrijfscultuur, beperkte omvang en korte rapportagelijnen staan wij dicht bij onze klanten en is ook de afstand tussen medewerkers onderling klein.

Advisory Board

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, werken we samen met diverse Senior Board Advisors. Zij voegen voor de cliënten van NIBC waarde toe door strategisch inzicht in te brengen en cliënten te adviseren over nieuwe mogelijkheden en groeirichtingen. De Advisory Board bestaat bovendien uit experts die zeer ervaren zijn in de sectoren en segmenten waarin NIBC uitblinkt. De Advisory Board komt regelmatig bijeen om ten behoeve van NIBC en haar cliënten strategische kwesties, trends en speciale onderwerpen te bespreken. Klik hier als u meer wilt weten over de Senior Board Advisors, de leden van de Advisory Board en hun achtergrond.

Like deze pagina op