Careers talent.jpg

Recruitment evenementen

NIBC neemt deel aan een aantal recruitmentevenementen en organiseert ook Inhousedagen. Belangstellenden kunnen zich zo een beter beeld vormen wat wij te bieden hebben en wat onze bedrijfscultuur is. Veel jong talent dat op een van deze evenementen een goede eerste indruk maakte, is uiteindelijk aangenomen. De volgende evenementen staan voor de komende periode op de agenda.

20
feb
Risk Management Days – B&R Beurs

Tijdens de Risk Management Days van de Erasmus Investment Society B&R Beurs zullen NIBC professionals aanwezig zijn bij een recruitment diner in Hotel New York in Rotterdam.

21
feb
Risk Conference

De Financiële Studie Vereniging Risk uit Groningen heeft NIBC’ CRO Reinout van Riel uitgenodigd als een van de sprekers tijdens de jaarlijkse Risk Conference met als thema: New Financial Focus: What Are the Odds of Surviving?”

12 
maart
International Business Tour -  Curius

NIBC verwelkomt 20 students van de Studie Vereniging Curius Delft (Technische Bestuurskunde) voor een uitdagende middag met presentaties, een case en na afloop een borrel.

14-15-16
maart
Talent Program

Eerste Module van NIBC’ Talent Program 2018

9
apr
Amsterdam Investment Cruise FSA

Studenten van de Financiële Studie Vereniging Amsterdam (FSA) bezoeken NIBC’ hoofkantoor om meer over de bank te leren en te worden uitgedaagd tijdens een Structuring-case. De dag wordt afgesloten met een walking diner.

 

24
apr
Advisory Inhouse Day RISK

De Financiële Studie Vereniging Risk uit Groningen bezoekt gedurende de Advisory Inhouse Days verschillende bedrijven. NIBC is een van deze bedrijven en verwelkomt de RISK-studenten in de middag voor een kijkje in de keuken.

16
mei
FSA Ladies Network 2018 - Amsterdam

De FSA Ladies Network biedt ambitieuze vrouwelijke studenten de gelegenheid kennis te maken met een viertal Nederlandse bedrijven. NIBC zal hierbij aanwezig zijn. Meer informatie: www.fsa.nl/projects/ladies-network. 

24-25 
mei
Talent Program

Tweede module van NIBC’ Talent Program 2018

7-8
jun
Frankfurt Day Talent Program

NIBC’ Analysten uit het Talent Program 2018 bezoeken kantoor Frankfurt.

jun 
 Beach drinks stagiaires – Whoosah Scheveningen

Borrel voor (ex)stagiairs, vrienden en NIBC-managers op het strand. 

6-7
sept
Talent Program

Derde module van NIBC’ Talent Program

22-23 
nov
 Talent Program

Vierde module van NIBC’ Talent Program

28
nov
Asset Economics Dinner

Jaarlijks recruitment diner georganiseerd door Studie Vereniging Asset Economics uit Tilburg waar studenten de mogelijkheid krijgen om te netwerken met NIBC-professionals.


dec
Talent Program

Closing Event van NIBC’ Talent Program 

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in