Werken bij NIBC

We beschikken over kennis en deskundigheid van het hoogste niveau, die wij inzetten om te voorzien in de behoeften van onze cliënten. Tegelijkertijd zijn we flexibel en kunnen we snel inspelen op ontwikkelingen en direct knopen doorhakken. Dit hoort allemaal bij onze prestatiegerichte cultuur.

Wij zijn ervan overtuigd dat het noodzakelijk is te investeren in de ontwikkeling van onze mensen op persoonlijk en professioneel vlak, vandaar het credo: 'Wij ontwikkelen mensen'. De vaardigheden en betrokkenheid van onze medewerkers zijn bepalend voor ons succes. Wij belonen prestaties op diverse manieren en stimuleren medewerkersparticipatie. We bieden een omgeving die door de beste mensen wordt uitgekozen als plek om te werken, te groeien, en zich te laten zien en gelden. Elk jaar investeren we een aanzienlijk bedrag in het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers.

Onze cultuur is er een van samenwerking, kennisdeling en onderlinge steun. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op samenwerking binnen en tussen alle afdelingen en locaties, hetgeen resulteert in een hechte vorm van teamwork waar alle medewerkers met hun uiteenlopende perspectieven van profiteren.

We geven vorm aan onze resultaatgerichtheid door het uiterste van onszelf te vergen en net dat beetje meer te geven. We verbeteren onze efficiëntie en effectiviteit voortdurend met een gestructureerde, doelgerichte werkwijze waar al onze belanghebbenden baat bij hebben.

NIBC moedigt mensen aan zelf verantwoordelijkheid te nemen in hun relatie met cliënten en met NIBC, maar ook met betrekking tot de samenleving. Wij geloven dat een goede balans tussen People, Planet en Profit een essentieel onderdeel is van zakendoen.

Onze waardepropositie

Wij bieden mensen de kans om sneller carrière te maken dan elders mogelijk is, ongeacht de fase waarin ze zich bevinden. Bevordering hangt samen met verdienste, en onze (beste) mensen blijven ons verrassen met de mate van verantwoordelijkheid die ze aankunnen. Wellicht past uw profiel het beste bij de rol van specialist in een bepaalde discipline die overeenkomt met de expertise die u hebt verworven buiten NIBC. U kunt uiteraard solliciteren naar elke gewenste functie binnen onze organisatie.

Wij hanteren een regeling gebaseerd op volledige vergoeding, bestaande uit het basissalaris en een variabele beloning. Al onze medewerkers komen in aanmerking voor een variabele vergoeding die afhankelijk is van het totaalresultaat van NIBC, de resultaten van de strategische bedrijfseenheid en de individuele resultaten.